Palvelut

Tarinasi päähenkilöt, johdon coaching-palvelut

Tarinasi päähenkilöt

Johdon ja avainhenkilöiden coaching

Ilman ihmisiä tarinasi - visiosi ei herää eloon. Joidenkin on omaksuttava isompi rooli, jotta muidenkin työskentely kokonaisuudessa olisi merkityksellistä. Ihmiset tarvitsevat taitavia johtajia suunnan näyttäjiksi, jotka samalla auttavat ihmisiä kehittämään valmiuksiaan isompaan rooliin ja vastuunottoon tarinasi toteutumisessa. Kukaan ei kehity harjoittelematta ja mestarit ovat oivaltaneet sen ennen muita. Meillä kaikilla on mahdollisuus kasvaa mestareiksi.

Aloita kehityspolkusi nyt.

Tarinasi käsikirjoitus, yritysten kehittämispalvelut

Tarinasi käsikirjoitus

Yritysten kehittämispalvelut

Liiketoimintasi luo tarinallesi puitteet. Haluatko kasvattaa ja uudistaa toimintaasi vai luoda selkeän kuvan yrityksesi nykytilasta?

Selkeys ja johdonmukaisuus estävät sinun tarinaasi katoamasta liian monimutkaisten tarinoiden loputtomaan joukkoon.

Täältä löydät ajattelukumppanuutta ja strategista sparrausta liiketoimintasi kehittämiseen.

Ihmiset roolien takana, analyysit

Ihmiset roolien takana

Henkilöanalyysit

Se, kuinka hyvin tarinasi toteutuu, riippuu sinusta ja ihmisistä ympärilläsi. Hyvin harva käsikirjoitus toteutuu käytännössä juuri niin kuin olet sen ajatellut. Tilanteet muuttuvat joka tapauksessa halusitpa tai et. Hyvin usein ongelmiksi koetut tilanteet ja varsinkin niiden eskaloituminen, johtuvat väärinkäsityksistä, olettamuksista, tulkinnoista, heikosta kommunikaatiosta ja asenteesta, jolla suhtaudumme tilanteeseen.

Lopeta olettaminen - aloita ymmärtäminen.